Kérdőív

Kedves Diákok!
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy lehetőségre, amelynek keretében egyszerre szerezhettek meg egy 10 órás közösségi iskolai szolgálati igazolást, valamint segíthettek abban, hogy a számotokra legmegfelelőbb közösségi szolgálati tevékenységeket alakítsuk ki. Célunk az, hogy egy olyan alkalmazást hozzunk létre, amely segíti és támogatja az iskolai közösségi szolgálatot.
Az applikáció tervezése során szeretnénk a te véleményedre és igényeidre építeni, hogy olyan funkciókat és szolgáltatásokat fejlesszünk, amelyek valóban segítik és támogatják a közösségi szolgálatot végző diákokat. Ezért arra kérünk, hogy töltsd ki az alábbi kérdőívet, és oszd meg velünk a gondolataidat, tapasztalataidat és igényeidet.
Véleményed rendkívül fontos számunkra, és hozzájárul a közösségi szolgálatot segítő applikáció fejlesztéséhez. Kérjük, válaszolj a kérdésekre a saját tapasztalataid és igényeid alapján. A kérdőívünk célcsoportja a Monori lakóhelyű diákok, valamint akik Monorra járnak középiskolába, továbbá Monor környékén élő diákok. Köszönjük, hogy időt szakítasz a kérdőív kitöltésére.A kérdőívet az alábbi linken tudod elérni:

Kérdőív kitöltése!